Predsednica društva

Predsednica Društva Sinergija Ljubljana je Klementina Sambolič, magistra zakonske in družinske terapije, univerzitetna diplomirana socialna delavka in profesorica razrednega pouka. Je tudi supervizorka z licenco na področju socialnega varstva. Ima 20 let strokovnih in prostovoljnih izkušenj, predvsem s področij socialnega varstva, ter vzgoje in izobraževanja. Največ izkušenj ima z delom z otroci in mladostniki s težavami v odraščanju, družinami in medosebnimi, partnerskimi odnosi, ter  specifičnimi težavami, kot so: nasilje v družini, zasvojenosti, težave v duševnem zdravju (stres, tesnobe,…). Je zagovornica  celovitega zdravega življenjskega sloga, javnost pa redno ozavešča s svojimi članki s strokovno vsebino, ter strokovnimi predavanji.

Za spletni portal Med.over.net je svetovala na različnih forumih (za preprečevanje zasvojenosti, nasilja, težavami v odnosih). Sedaj pa staršem in družinam, ki jih skrbi odraščanje njihovih otrok in mladostnikov, s svojimi strokovnimi nasveti pomaga v Forumu za starše in družine Društva Sinergija Ljubljana. Za nasvet jo lahko vprašate tudi vi!

Več o njej…