O nas

Društvo Sinergija Ljubljana je krajši naziv za: Sinergija, društvo za osebno, medosebno in strokovno rast, ter izobraževanje in lepo besedo. Društvo je nevladna, neprofitna organizacija, ki deluje predvsem na področjih socialnega varstva, ter vzgoje in izobraževanja. Ustanovljeno je bilo februarja l. 2019, formalno pa nekaj mesecev kasneje, natančneje 29. maja 2019. Njegova predsednica  je magistra zakonske in družinske terapije mag.Klementina Sambolič

Kot naše poslanstvo jemljemo predvsem naslednje: strokovno pomoč v stiski in pri razreševanju medsebojnih odnosov, še posebej družinam in njenim članom; pomoč pri specifičnih težavah (kot so različne oblike zasvojenosti, nasilje v družini, težave v duševnem zdravju),  izobraževanje  in preventivo, ter obveščanje in ozaveščanje javnosti o strokovnih vsebinah, ter našem strokovnem delu in aktivnostih.

Društvo Sinergija Ljubljana je član CNVOS, krovne mreže slovenskih nevladnih organizacij, ter Prostovoljstvo.org, slovenske mreže prostovoljskih organizacij.